30 minuter morgonjogg

Pust, det var en seg uppstigning, men nu känns det bra tog en lugn morgonjogg direkt när jag vakande (innan huvudet riktigt hade tid att protestera). Ville säkerställa att jag får lite träning idag så 29 minuter jogging som det egentligen blev kändes som en bra start på dagen och ett sätt att se till att jag får röra lite på mig. Det är så enkelt med löpning, du behöver inte ta dig någonstans bara att ta på sig löparskorna och ge sig ut enklare är det svårt att få det, på 1h har jag hunnit springa, duscha och gjort med i ordning för en ny dag. Hoppas er morgon har varit härlig, nu tar vi och startar upp den här dagen :)                                                                                  
 Trött och svettig men nöjd efter dagens träning, det var inte långt ifrån att jag legat kvar i sängen idag, nu förstår jag inte ens varför jag tvekade, att starta dagen med endorfiner är ju det bästa som finns, tråkigt med mörkret bara ;)

2 reaktioner på ”30 minuter morgonjogg

  1. Å vilken skön start! Jag behöver dock ha frukost i magen innan jag kan ge mig ut på morgonen. Skönt dock om man sedan har en hektisk dag att ha träningen avklarad redan på morgonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.