Julförberedelserna har börjat

Aktiv dag idag, mycket som ska hinnas med eftersom jag ska vara borta torsdag-söndag åker imorgon efter lunch, men seminarium innan på morgonen så måste hinna med det mesta idag. Hade en lång lista som jag känner att jag hunnit pricka av rätt bra och ansåg mig ha tid att baka lite lussebullar under bläddrandet i kurslitteraturen. Det blev riktigt goda och saftiga bullar. Jag köpte även en liten julblomma idag när jag var och handlade, älskar verkligen julmyset så jag har pyntat färdigt här hemma, eller jag har inte så mycket pynt, men det jag har är på plats :) 
 
 
Lussebullarna är hederliga vanliga lussebullar gjorda efter det här receptet. Min matfilosofi bygger på att äta hälsosamt och varierat, men jag tillåter mig själv att äta godsaker när jag känner för det, men jag äter absolut inte varje dag eller ens varje vecka. Jag älskar fika och godsaker alldeles för mycket för att inte äta någon gång ibland, det skulle vara så trist om jag skulle utesluta allt helt, mitt motto är att det fungerar att äta allt men i kontrollerad mängd och att där emellan äta hälsosamt eftersom jag känner att min kropp mår mycket bättre utav hälsosam mat än snabbmat, halvfabrikat, godsaker och andra onyttigheter. 

4 reaktioner på ”Julförberedelserna har börjat

  1. Jag tycker om din filosofi, känner precis likadant! Dock skulle jag inte ställa mig och baka och ha det hemma. När suget kommer så får det helst bara finnas bra alternativ hemma ;)

    Jag har kollat en hel del på youtube, har du någon specifik du vill tipsa om? Helst skulle jag vilja gå till någon som kan säga. "Ja, du gör rätt." Eller "nej, du måste göra såhär.."

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.