Usch vad jobbigt!

Intervaller var dagens träningsform, tabataintervaller, brukar vara rätt så tungt, men ge en sådan härlig känsla att jag brukar sväva på moln efteråt. Idag var det inte riktigt så, väntade och kämpade för att hoppas att kroppen skulle börja svara, men pulsen var uppe på max direkt och benen kändes tyngre än tyngst, jag tog mig igenom intervallerna med nöd och näppe. Jag fick sänka farten eftersom pulsen inte kom ner från max och jag fick allt för mycket mjölksyra i benen. När jag var klar så var jag bara sååå lättad att det var över, vet inte varför jag var så trött i kroppen idag, men vissa dagar vill inte kroppen lika mycket som huvudet, dagsformen är så avgörande med löpning jämfört med styrketräningen kan jag tycka. Nu känns det bra däremot, löpning ger en go känsla efteråt även om det tog lite längre innan jag återhämtade mig idag ;) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.