Vem bytte ut mina triceps?

Idag tog jag en förmiddag där jag bara tog hand om mig själv och fick njuta lite av att bara vara. En lugn stund att vakna till liv framför Godmorgon Sverige med lyxfrukost, sen en promenad till gymmet där jag tränade rygg och mage. Gick sådär med ryggpasset eftersom någon bytt ut mina triceps under natten mot betongblock! (Träningsvärk delux) Försökte i alla fall få till ett hyffsat pass för att avsluta med att grilla magen och det gick väldigt mycket bättre, det bränner fortfarande och jag hoppas på sån där träningsvärk så att det gör ont av att bara andas lite för djupt ;) Sen tog jag mig en promenad hem igen, så skönt med frisk luft. Cirka en timme har jag spenderat på skolan för träning utav studiepersonerna och sen har det varit färdigställande utav en muntlig presentation med tillhörande power point på schemat för min del. Skönt att få starta lite lugnt, behöver verkligen hitta pauser i vardagen, då det är snurrigt värre just nu med allt i skolan, men idag är det bara 3 månader kvar exakt till min examen så bara att bita i! 
 
Ibland så blir jag så jäkla chockad när jag tittar mig i spegeln, wow ser jag ut så här? Jag tycker verkligen om min ”nya” starka kropp. Det enda som jag stör mig på just nu är mitt hår! Haha Allt jäkla ”småhår” som inte går att tygla och som vill vara lockigt hela tiden.. Jag försöker se det som positivt, ett tecken på att min kropp mår så mycket bättre än förra våren och att mitt hår återhämtat sig och växer igen efter mitt håravfall, snart är det lika tjockt som innan :)  Sen så skulle det ju inte skada att få lite solljus, börjar bli väldigt blek just nu.. ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.