Back Attack

Förmiddagen har bestått av läsande och en paus för gymmet. Passar på att vara på gymmet på förmiddagen dem dagar man kan för att slippa trängseln på kvällarna. Det blev ryggen som fick sig en omgång idag avslutade även med några få magövningar. Rygg är verkligen en av mina favoriter just nu.
Några övningar som jag fortfarande kör tyngre i är latsdrag och hantelrodd, måste bygga upp lite för att klara dem där chinsen som är ett annat mål som jag drömmer om ;)
 
Jag har fått frågan hur min träning ser ut nu vad jag fokuserar på styrka eller kondition. Jag har gjort en del ändringar i min styrketräning, jag har lagt in en hel del uthållighetsövningar för att jag behöver uthålligare muskler snarare än stora om jag ska springa i sommar och jag kör intervaller 1-2 gånger i veckan och försöker springa distans minst en gång i veckan (dötrist på löpband som jag skrivit tidigare)  och jag gillar inte att springa ute på vintern eftersom jag helst vill springa i skogen och det blir lite svårt och halt nu under vintern. Jag försöker helt enkelt underhålla min kondition med intervaller och bygger en uthållig kropp med styrketräningen och hoppas att det kommer ge mig en härlig vår senare i löparspåret :) Nästa vinter funderar jag på att köpa ett par skidor eftersom det skulle vara bra konditionsträning under vintern, äger inga just nu tyvärr och som student har jag inte råd att köpa, men nästa vinter kanske, finns ju ett skidspår i Markaspåret nu (utanför min dörr) och ser folk som åker varje dag och blir så sugen! ;)

2 reaktioner på ”Back Attack

    1. Ja verkligen, jag tycker mycket bättre om att träna när det är lite mindre folk, då kan jag fokusera bättre på mitt och kan köra mina övningar precis i den ordning jag vill utan att behöva köa till hantlar eller maskiner :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.