Ben kära ben

Dagen till ära körde jag ben. Jag får träningsvärk eller snarare känningar i benen efter att jag sprungit på löpband och det gjorde jag igår så det krävs inte så mycket då för att jag ska bli riktigt skakig i benen om jag kör ben dagen efter. Grejen är bara att jag körde riktigt hårt idag, körde riktigt tunga marklyft bland annat för baksidorna och sen körde jag några fler övningar än vad jag brukar trycka ihop på samma pass. Jag fick prova Xtend av Louise som jag gymmade med idag. Jag vet inte om det gav någon effekt mer än att jag kände mig lite snurrig där ett tag, men om det berodde på att jag var så sjukt trött eller på drycken kan jag inte med säkerhet säga ;) Smakade vattenmelon och gick bra att dricka i alla fall :)
Benböj utan smärta, har blivit mycket bättre sen jag slutade med fotbollen, vilket kanske inte är så förvånande, fotboll sliter rätt rejält på knäna.. Idag inveg jag en av mina nya träningströjor, så härligt material, men kanske lite varm att träna i inomhus, men är ju inte riktigt väder för att använda den utomhus ännu och ville verkligen använda den ;) Så jäkla roligt att fortfarande ha massa nya kläder i garderoben som jag ännu inte invigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.