En tipp topp fredag

Även om dagen inte startade som jag hade planerat så har jag haft en riktig tipp topp dag. Några timmar i skolan med träning av en studiedeltagare och lite skrivande på c-uppsatsen. Sen några timmar hemma innan jag tog en promenad på 60 minuter i strålande sol istället för att åka buss i 40 minuter till sista träningstillfället med pojklaget som jag kört fysträning med under våren. Vi avslutade med fystester, lite spänst, snabbhet och balans stod på schemat och alla hade förbättrat sig vilket var riktigt roligt att se. Det har verkligen varit roligt att träna grabbarna under våren och att få se deras utveckling. Det är det absolut bästa med mitt jobb, att få se utvecklingen hos dom som jag tränar, att slitet lönar sig, blir alldeles varm och glad i hela kroppen. 
 
Med ett leende på läpparna tog jag mig hem och slängde i mig lite mat och gjorde mig redo för lite fotbollstittande tillsammans med Sturehov som jag skrev om tidigare idag. Vi fick se ÖSK besegra Åtvidaberg så nu känner jag mig nöjd med dagen och ska ta och krypa ner under täcket och somna med ett leende på läpparna. Haft vilodag från träning idag så imorgon blir det till att besöka gymmet innan seriepremiären som väntar på eftermiddagen. Har en bra känsla i magen inför morgondagen så måste sova så morgondagen kan börja :) 
 

 

2 reaktioner på ”En tipp topp fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.