Fokus områden

Drivkraften som motiverar mig till att träna är att få se resultat av träningen, se hur jag kan forma och förändra min egen kropp. Fokuserade väldigt mycket på rygg och axlar under hösten, en vältränad rygg är sjukt snyggt (enligt mig) och axlarna var mer för att kompensera upp den svaga länken efter att jag skadade axeln i början på sommaren och det gav form på köpet.
 
Nu har jag mer fokus på mage och rumpa, snart kämpat för dom där magrutorna i två år, men jag vet ju själv att anledningen till att dom inte syns är min kärlek till choklad, glass, godis, tårta och kakor ;) Det där med jämn fördelning av fettet vet inte min kropp vad det är, runt magen tycker den är allra bäst ;) Tänkte även se om jag kunde få till min skumbanansrumpa som den så fint blev kallad när jag var yngre, konstigt hur sånt kan etsa sig fast i minnet.
 
Därför kör jag ett rent magpass en gång i veckan numera och avslutar min träning varannan gång med två-tre magövningar, syns inga resultat ännu, men snart hoppas jag. Sen så har jag tänkt köra två benpass i veckan (jämfört med typ alla andra tjejer så tycker jag benpass är tråkigaste passen, ogillar träningsvärken i framsida lår som är som feber) men tycker rumpa är ganska roligt att träna så ett pass är ben (framsida/baksida) och ett pass är fokus rumpa. I lördags så blev det därför rumpa på schemat och jag ville verkligen få riktigt härlig träningsvärk så jag var ganska så svettig och hade en svidande rumpa när jag gick från gymmet och resultatet, träningsvärk som sved härligt och gjorde att jag helst inte ville sitta på rumpan igår lite bättre idag (har min peak 24h efter träningen) Så jag är nöjd med mitt nya upplägg och hoppas att det kommer att ge resultat.
Lördagens form på rumpan. Lite att jobba med, men det är bra för då har jag ett mål att sträva mot. (Funderar fortfarande på hur jag ska göra med min löpning), hade inte ont senaste gångerna, men har inte vågat ösa på med mer än två löppass i veckan och inte heller sprungit i den takt som jag brukar. 

2 reaktioner på ”Fokus områden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.