Pre-workout meal

Ett härligt energifyllt mellanmål har intagits för att fylla på med energi inför träningen och ligger nu fint i min mage. En morgon med lite läsande ska nu belönas med en tur till gymmet. Tänkte ta mig en promenad dit faktiskt, kan behöva lite friskluft känner jag, har dragit ut lite på den här promenaden eftersom det regnade för en stund sedan, men nu ser det ut att klarna upp lite så då tänkte jag passa på att kila iväg.
 
Kesella hallon är min favoritsmak så det fick slinka ner en sådan i min mage idag, det går inte att bara äta halva burken den slinker bara ner och tar slut alldeles för fort. En halv burk celsius fick också slinka ner, har svårt för att drick en hel så ställer tillbaka i kylen och sparar till senare när jag behöver energi till studierna igen, haha. Idag tänkte jag träna ben och rumpa, vad tränar ni idag? 

4 reaktioner på ”Pre-workout meal

  1. Har inte vågat köpa hem kesella för gissar att jag inte skulle kunna sluta äta.. :)

    Idag kommer det nog bli axlar och mage, samt sjukgymnastik. :)

    1. Nej den är lite farligt god så jag köper bara hem den ibland annars äter jag naturell kvarg med någon slags topping som exempelvis bär eller havregryn :)
      Jag hade också tänkt köra axlar idag tillsammans med biceps men har så mycket träningsvärk sen jag körde bröst i tisdags att jag inte kan lyfta armarna :P haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.