Bananpannkakor med proteinfluff

 
Det blev en lite senare lunch idag och jag blev lite hungrig under min promenad hem från gymmet och vad passar då bättre än att snabbt slänga ihop lite bananpannkakor och vispa ihop proteinfluff till det? Det blev riktigt gott och mättande! Det ser inte mycket ut för värden, men det tog totalstopp! Det var precis vad jag behövde för att fylla på med energi och protein efter träningen för att orka läsa in mig inför morgondagens seminarium och påbörja examinationsuppgiften. Tiden går verkligen fort nu, nästa vecka påbörjar vi sista delkursen för den här terminen (kommer läsa två kurser parallellt fram till jul eftersom det ”faller” bort så många dagar under jul och nyår). Snart är det bara en termin kvar och sen har jag min examen. Så nära och ändå ganska avlägset, har jag verkligen snart läst tre år på universitet? Jag började ju nyss kan jag tycka! haha 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.