Winter Workation i Åre

Jag känner mig Årefierad, om det inte är ett ord så skapar jag det nu. Förra helgen, en långhelg i Åre, en plats jag aldrig tidigare besökt. Bland mina första tankar när jag möttes av naturen och fjällen som tornade upp sig var ”Varför har jag aldrig varit här tidigare?”. Så otroligt glad att jag i sista stund bokade mina biljetter till Winter Workation med Influencers of Sweden. Linda och Sara som dragit ihop detta och fixat med allt skapade verkligen en helg som jag hoppas kommer spegla resten av mitt 2017. Tusen miljoner tack.

Årefierad = Kan inte sluta tänka på Åre

Jag ska skriva om vår skotersafari, detta är en bild från det äventyret. Titta bara på ljuset det är magi.

Jag kommer troligtvis skriva ett antal till inlägg om min helg i Åre. Det var något magiskt som hände när 34 influencers möttes och utbytte kunskap och lärdomar. Det låter så överdrivet, men jag läser övriga bloggares upplevelse av helgen och blir allt mer säker på att det var magi. Solen lyste upp Årefjällen, snön ramade in allt som på ett vykort och speglade ljuset från solen och våra lyckliga blickar. Det enda jag kunnat tänka på sedan jag kom hem är när jag ska ta med min andra hälft och visa honom detta fantastiska ställe. Kanske var det att jag suktade så mycket efter lite ledighet. Kanske var det att jag skulle få träffa så många som jag följt på social medier i flera år. Kanske var det magi. Något var det i alla fall som fick mig att bli alldeles varm. Jag kände ingen innan jag åkte, ändå känns det verkligen som Julia klockrent beskrev, att jag hängt med ett gäng vänner i fyra dagar.

Lära sig åka skidor och strosa runt i naturen

Som alltid när jag upplever något härligt så vill jag dela det med min andra hälft. Jag känner mig som ett lyriskt litet barn som hoppar av förväntan inför ett besök i badhuset. Jag vill uppleva och visa Marko allt, uppleva allt som jag inte hunnit upptäcka med honom. Vi har pratat i 5-6 år om att jag ska lära honom åka skidor. Inser att nu måste vi ta tag i det och att ska en lära sig åka skidor ska man åka till en större skidort. Långa flacka backar med fantastisk utsikt måste väl vara drömmen att lära sig åka i? Vill åka ännu mer längdskidor (måste köpa mig ett par och det måste komma snö till Örebro som stannar kvar). Jag vill upptäcka mer av Åre By och jag vill ut på fjällen och njuta av naturen. Jag vill ha mer av allt som Åre har att erbjuda. Jag är verkligen helt såld, helt kär. Kanske är det mitt Norrlandshjärta som talar. Kanske är det min kärlek till naturen och friluftsliv och att båda delar fanns där som väckte mitt hjärta. Eller så var det den magiska stämningen som uppstod. Ett är säkert Åre kommer få återbesök.

Kan stirra på denna bild i evigheter, just för naturen och inramningen runt om. Det var sådär magiskt vackert så det var tvunget att stannas upp och fotas.

Vill ni ha mer magi?

Här kan ni läsa fler bloggares upplevelse av helgen och se ännu fler magiska bilder. Var ju en drös med fantastiskt duktiga fotografer med denna helg som fångat fina ögonblick på bild.

AnnikaKattaMariaAngeliqaEmiliaPernillaJenniferElnaElinLisaAnnie, Sofia, Emilia, Daniel, Helena

11 reaktioner på ”Winter Workation i Åre

  1. Åh vad spot on du beskriver det. Det är en otroligt häftig grej att få känna och uppleva, den där magin. Eller vad det nu är :) Det här med att umgås med människor som har samma passion, det är verkligen något extra. Har upplevt det några gånger och varje gång har jag den där känslan av total lycka!

    Hoppas vi ses snart igen, det var så kul att höra om ditt företag och dina planer!

    1. Ja men verkligen det var något häftigt som uppstod. Verkligen något extra, det kändes så naturligt att en bara kunde vara sig själv. Jag hoppas få uppleva det fler gånger. Å vad kul att höra, hoppas också på fler gånger, har lagt till din blogg i läslistan, gillar konceptet med Bucketlife, genialt :)

    1. Verkligen en härlig helg. Ja jag vill också ha mer :D haha känns som vi alla är väldigt nöjda med helgen och inte riktigt mätta på Åre :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.