En tågresa mot The Influencer Convention

God morgon eller god dag, du kanske läser detta en helt annan tid. Här har en gått upp i ottan, på riktigt och när jag skriver detta har inte ens solen börjat lysa ännu. Eller kanske är det så att det är en gråmulen dag som hägrar. Oavsett väder så tror jag inte att min dag kommer vara varken grå eller trist idag.

En exalterad känsla

Jag sitter nämligen på ett tåg upp mot huvudstaden, fick boka det tidigaste som fanns för jag ska ut till Saltsjöbaden på konferens som jag nämnde igår. Hela eventet börjar klockan nio så för en som har en liten transportsträcka så blev det uppstigning innan gryning. Jag är riktigt pepp på dagen och vad den har att erbjuda. Har fått gjort en del jobb redan då jag hela vägen till Eskilstuna hade en hel vagn för mig själv och eftersom jag är så exalterad över dagen är det där med att sova inte på kartan just nu. Jag gillar att jobba på tåg, det tänds en kreativ ådra inom mig och jag blir inte åksjuk som jag blir i bil om jag sitter och läser. Därför brukar jag bunkra på med roliga och spännande saker och ibland tråkiga (lättare att göra om en är inspirerad) att göra under tågresan. Denna gång råkade jag dock planera för en 5 timmars tågresa snarare än två. (Tror inte att det blir mycket jobb gjort på tunnelbanor, bussar och något saltjöbanetåg senare ;)

Det ska bli kul att träffa några av dom bloggare som var med upp till Åre i Januari. Det ska även bli kul att träffa många från det gäng med bloggare som jag träffade i helgen och så klart nya människor som jag inte tidigare träffat på. Ser fram emot all kunskap, inspiration och nya erfarenheter som jag kommer få med mig och tror att det kommer vara en ganska trött person som imorgon sätter sig på ett tåg. Vart tåget imorgon bär har jag inte riktigt bestämt mig ännu, men lutar mot att jag kommer ta en liten avstickare.

 

En annan lite grå dag vädermässigt, men solig i sinnet.

Avrunda i soluppgång

Nu börjar det ljusna utanför så tänker att jag stänger ner datorn och gör lite annat roligt jobb. Hoppas ni får en härlig fredag oavsett vad ni tar er för och att även om vädret inte bjuder in till sol att ni får en ljus och härlig fredag.

7 reaktioner på ”En tågresa mot The Influencer Convention

    1. Ja det blev aldrig något solljus igår, det roliga var att precis när vi avslutade idag så kom solen fram så vi rusade ut och tog gruppbild :D Väldigt intressant och kul att ses igen! Tack, det var en riktigt trevlig härlig galamiddag :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.