Sovmorgon och gårdagens träningspass

Sovmorgon och ska nu sätta mig och jobba hemifrån fram till lunch. Det känns otroligt lyxigt, men har redan jobbat 30h den här veckan så då kan man få vara värd en sovmorgon. Har haft en riktigt rolig vecka hittills, massor av blandat jobb och så där inspirerad som en blir mellan varven. Det enda jag känner att jag inte riktigt har hunnit med som jag velat är min egen träning. Två träningspass har jag genomfört och att jag kom iväg igår var guld värt! Så skönt att få svettas, bli fylld med endorfiner och jag körde ett favorit pass, massor av hopp och studs!

Gårdagens träningspass med stjärnhopp

10 minuters uppvärmning jogging på löpbandet

10 knäböjshopp i trx

10 utfallshopp i trx

20 kombohopp (knäböj, utfall, knäböj, utfall andra benet, knäböj…)

10 knäböjshopp i trx

2 minuter hopprep

10 knäböjshopp

10 stjärnhopp

som-en-boll
Ihop som en liten boll vid stjärnhoppen för att sedan…
stjarnhopp
Explodera ut i en härlig stjärna, wiho, trötta ben då bilderna är tagna på sista omgången, men lite spänstig ser jag ut ändå ;)

10 grodhopp

2 minuter hopprep

10 stjärnhopp

10 upphopp på bänk

2 minuter hopprep

10 grodhopp

10 stjärnhopp

10 grodhopp

hopp-hopp
Ner så djupt en kan, ta fart av armarna och hopp framåt. Där har ni grodhopp. Här syns det ännu tydligare hur trötta ben jag hade.. älska mjölksyra!

Kände mig nästan outtröttlig under gårdagens träningspass. Benen orkade en massa, jag hade bra fart på hopprepet och känslan var allmänt bra. Inser att det blev en massa hopp igår, men känns än så länge bra i benen ändå. Jag brukar försöka hålla nere hoppen en del, så det inte blir alldeles för många på samma pass, men det är så roligt så ibland drar det bara iväg. Jag har kört en del stjärnhopp med mina PT-klienter denna vecka och blivit lite avundsjuk så drogs liksom bara med av farten.. haha. Ha ni tränat något i veckan?

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18305089/?claim=v28b4js722v”>Follow my blog with Bloglovin</a>

3 reaktioner på ”Sovmorgon och gårdagens träningspass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.