Det roliga med att jobba som massör

Det absolut bästa med att jobba som massör är när man lyckas hjälpa någon att bli av med sin smärta. Mitt mål är att alltid ha en nöjd kund som går ut genom dörren. Hela upplevelsen ska vara positiv och kunden ska känna att den fått ut något av tiden. I somras/början på hösten hade jag en kund som kom in med ryggont, så ont att en korsett krävdes för att kunna jobba. Tre behandlingar genomfördes och sen blev det tyst. Till i förra veckan då kunden kom in och berättade att ryggonten hade försvunnit. Personen hade inte haft ont en enda gång sen senaste behandlingen. Dock fanns det friskvårdspengar kvar så vi bokade in två massager i förebyggande syfte och avkoppling. I sådana lägen blir jag så otroligt glad. Glad att jag hjälpt någon att slippa smärta och ont. Glad att jag hjälpt någon få en bra livskvalité igen. Det är lite dilemmat som massör att det kan dröja rätt länge innan en får höra från kunder som blivit nöjda. Många går endast på massage när dom har problem och ont någonstans.

Inte lätt att veta själv

Jag tror jag är en rätt bra massör, min utbildning inom träning och kroppen ger mig kunskap som är användbar inom massagen. Det är ju inte alltid källan till värken kommer från samma plats där det gör ont. Då är det bra att kunna sin anatomi och biomekanik. Dock så är det ju väldigt svårt att avgöra själv om en är en bra massör eller inte. Sådant kan göra mig lite osäker mellan varven, men det faktum att jag är och har varit fullbokad stora delar av hösten känns som ett bra betyg. Nu svävade jag iväg här, men jag blev bara så himla jädra super glad att jag lyckades göra någon smärtfri. Det känns så häftigt, så kul och så inspirerande. Det är sådant som gör att jag inte har söndagsångest över att gå till jobbet, för jag känner att det jag gör är bra för andra, även om det kan dröja till bekräftelsen kommer.

jobba som massör
Där när jag gick utbildningen och massagebänken tog upp hela min studentlägenhet trodde jag inte att jag skulle jobba som massör. Mer att jag skulle ha det som ett komplement till träningsdelen. Men ju mer jag jobbar med det ju mer gillar jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.