MammaMageTränare – Utbildningen

Äntligen har jag varit på utbildning. Om ni följer mig på Instagram har ni ju kanske redan koll på det. Och oj som jag lärt mig. Jag har ganska höga krav på utbildningar, vill att det ska vara en bra och vetenskaplig grund, men i mix med klinisk erfarenhet och den mixen fanns det på den här utbildningen. Jag gillar också när en har insikten i att ett träningssätt inte är det enda rätta. Verkligen glad att jag valde denna utbildning som vidareutbildning i min kunskapstörst. Jag har fått med mig ny kunskap, fått insikter och även fräschat upp en del tidigare kunskap vilket alltid är bra! Och sugen på mer kunskap, funderar på vad jag vill lära mig mer om härnäst ;)

Cert. MammaMageTränare

Nu återstår en del praktiskt arbete på hemmaplan innan det är dags för min examination så att jag till sist kan kalla mig Certifierad MammaMagetränare. Jag har redan börjat boka in lite konsultationer för att få praktisk erfarenhet och kunna komma igång att praktisera det jag lärt mig så fort som möjligt. Det var ett lite liknande upplägg när jag utbildade mig till massör och jag tycker det är så viktigt att boka in sådant här direkt och ta tag i det från start för att inte glömma och få det hela att automatiseras och kännas naturligt så jag känner mig bekväm och säker i min nya kunskap. Så nu letar jag mammor runt om i Örebro som är intresserade av en konsultation där jag mäter diastas (magmuskeldelning) och ger tips och träningsrekommendationer för att säkert bygga upp kroppen efter graviditet. Är du det eller känner någon? Tipsa gärna personen om att höra av sig till info@reachyourgoal.se

Massor av MammaMage, jag satte mig längst fram. Det har blivit mitt nya (eller gjorde det på Fystränarutbildningen också), sitta långt fram alltså. Då behöver jag bara fokusera på den som pratar, annars kan jag lätt bli distraherad av att titta vad alla andra håller på med. Med åren lär en sig sina egna beteenden och att jobba runt dom.

En fördel med utbildningar

En väldigt rolig sak med utbildningar är att träffa alla andra kursdeltagare. Å denna grupp var fylld av inspirerande människor. Vi var även ett helt gäng som bodde på hotellet vägg i vägg med utbildningslokalerna så vi hade lite tid att prata om allt möjligt och jag önskar att det funnits ännu mer tid till sådant. Kom på så mycket frågor som jag inte hunnit ställa, alltid så intressant att lyssna till hur andra arbetar. Blir så imponerad, det finns så otroligt mycket inspirerande människor med så mycket kunskap. Vill också vara en sådan med massor av kunskap, så inspirerande också att vi var från lite olika bakgrunder, någon från yoga, naprapater, fysioterapeuter och Pilatesinstruktörer förutom personliga tränare, sådant är också alltid givande att se från andras håll på saker och ting.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.