Julikalendern – så gick det för mig.

Hade tänkt blogga massor om denna julikalender som vi drog igång med Bloggar om Hälsa, men jag inser att jag inte lyckades få till mer än första inlägget. Dock har jag bockat av en massa punkter. Vill ni veta vad den stora anledningen till uteblivet bloggande är? Hihi Jo det är ju så här att jag är en riktig sportnörd. Om ni inte visste det, jag spenderar lika gärna som jag tränar tid på att se andra utföra makalösa prestationer. Och om det gått er förbi så råkade jag ha semester samtidigt som Fotbolls- EM (som fortfarande pågår) och sim-VM. Det är väl framförallt det här med simningen som ställde till det. Jag brukar antingen blogga på morgonen eller på kvällen. Men den där simningen var ju försöken på mornarna (förmiddagen) och då var valet ganska enkelt. Sorry vänner.

I trädgården/parken vid Julita Gård ett smultronställe utanför Katrineholm.

Min Julikalender

Jag har ätit en massa glass utan dåligt samvete. En kula om dagen säkert i Kroatien medan vi vandrade längs med strandpromenaden, en måste ju svalka sig i 30 graders värme. Vi besökte ett smultronställe i min hembygd eller ja utanför Katrineholm. Vi var nämligen till Julita Gård en dag. Tittade på flera solnedgångar i Kroatien, så fint! Vi sprang 5 km så fort som Marko orkade, nästan samma sak ;) Vi sprang och promenerade massor i Baska Voda, där har jag aldrig tidigare varit. Vi tränade i utegym. Vi avslutade träningspass med ett bad (i Kroatien, haha annars hade badkrukan i mig aldrig badat). Jag har tränat i trappor (vill du ha tips på trappträning hittar du det här), vaknat med naturen på tidiga morgonpromenader, senast idag. Jag har ätit frukostar utomhus och jag har läst en bok som jag suktat efter länge. Jag hade en väldigt härlig och hälsosam Juli, så även om jag glömde/prioriterade annat än att uppdatera er om hur det gick för mig och kalendern så har den hängt med mig. Hur har det gått för er? Har du bockat av några punkter?

Promenad längs med strandkanten vid solnedgången i Kroatien.
En bok som jag slukade på stranden i Kroatien, denna bokserie har tagit mig med storm. Kändes tomt när jag läst ut den..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.