Trappträning i videoformat – Träna med Reach Your Goal

Äntligen har jag tagit mig tiden att redigera ihop en ny träningsfilm. Var ovanligt länge sedan, men dagen innan jag hade planerat för senaste videoinspelningen så gick min faster bort (i maj) så då kände jag mig inte riktigt sådär pigg på att stå framför en kamera och peppa på med träningsmotivation vilket ni såklart förstår. Detta med video är ju något som jag behöver schemalägga och tiden har inte riktigt varit på min sida. Nu ligger jag äntligen i fas i alla fall så här kommer en video med trappträning. Jag gillar denna typ av träning och kan meddela att jag fick träningsvärk efter denna inspelning. Ber om ursäkt för ljudet, blåsten tilltog under hela inspelningen, men jag försökte att hela tiden prata med ansiktet mot micken, så en kan höra mina instruktioner. Tjusningen med att jobba utomhus.. hehe

Trappträning och val av trappa

Att hitta den perfekta trappan är en utmaning, jag har hittat några stycken som jag gillar att träna i. Denna trappa var lite svår, dels för att avståndet var långt mellan trappstegen så två steg blev ibland för kort, men tre alldeles för långt. Det svåraste var att det kom folk hela tiden som ville gå i trappan, så jag fick pausa, avbryta och sådär, något som kan vara bra att tänka på. Att hitta en trappa som ger dig möjligheten att träna utan att störas eller störa andra för mycket. Vill ni testa denna trappa så finns den i Katrineholm längs med Hälsans Stig vid Backa Hage. Hoppas att ni gillar videoklippet och det kommer inte dröja lika lång tid till nästa video ;)

2 reaktioner på ”Trappträning i videoformat – Träna med Reach Your Goal

  1. Bra övningar! Har en lång och brant trappa med små steg nära där jag bor. Ska se villa övningar jag kan lyckas få till där. Bra inspiration!

    1. Kul att du gillar övningarna :) Perfekt med en trappa i närheten, jag har några favoriter som jag hittat, vissa passar bättre för vissa övningar än andra. Lycka till med träningen och hoppas du snart är helt bra i benet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.