Första jobbveckan efter semestern

Tillbaka på jobbet och rutiner, nästan i alla fall. Har lite lugnare Augusti ut, i alla fall som det ser ut nu (kan ju alltid förändras). Semestertider leder till mindre PT-jobb då alla mina kunder faktiskt inte har semester samtidigt (så lätt det hade varit för mig då hade jag ju kunnat ha samtidigt också) kanske något att jobba mot nästa år ;) Jag har även valt att starta igång all gruppträning efter vår tripp till Malta för att då är skolorna igång och även dom flesta tillbaka på jobb och rutiner och då finns även större intresse för att köra gruppträning så jag passar på att planera och strukturera lite inför hösten. Sådant som kan vara skönt sen när allt drar igång, hösten brukar vara min intensivaste jobbperiod så alltid skönt om en har förberett sig bra med struktur och planering.

Nu när jag skriver Malta så tror jag inte ens att jag nämnt det här på bloggen, men vi åker till Malta om två veckor. Min pappa fyller nämligen 60 år så hela familjen (mina föräldrar, syskon och respektive) ska till Malta där vi hyrt hus för att fira i en hel vecka. En resa som jag vet alla i familjen ser fram emot, det har varit planerat så länge så har tänkt att jag kan nämna det när det närmar sig och nu är det snart dags, tiden har gått så fort, känns som det var här om veckan jag och syrran pratade om att det var 10 veckor kvar, nu bara 2.

Så här känner jag mig, lite nyfiken på vad hösten kommer att erbjuda och lite busig av glädje.

Känslan efter första jobbveckan

Hur känns det att vara tillbaka? Jo riktigt bra, känner att jag fick vila hjärnan under semestern och har klara och bra tankar. Har varit riktigt effektiv om dagarna och bockat av långa listor på rekordfart har så mycket idéer som jag bara vill ta tag i och även mycket mejl efter två veckor. Även om det är sommartid och jag får betydligt mindre mejl på sommaren blir det en del på två veckor. I onsdags tog jag med mig jobbet till Katrineholm och passade på att träffa en kompis som var ”hemma” i Sverige då hon annars bor i Australien. Så himla kul, vi körde ett galet tufft träningspass bland annat och pratade ifatt. Ni vet en sådan där kompisdejt som en aldrig vill ska ta slut. Skönt att bestämma över sitt eget jobb och kunna göra en sådan prioritering. Så första jobbveckan har helt klart känts bra och det känns som att den bara swishade förbi. Funderingen när jag skulle göra första massagen på två veckor ”Tänk om jag glömt bort hur en gör?” haha jag hade inte glömt bort, sitter i muskelminnet det där, lite lustigt ändå att en hinner tänka tanken ;) Ska ha en helg med en hel del roligt som jag ser fram emot, men samtidigt längtar jag till måndag då mer PT och massage jobb väntar varvat med lite planering och säkert svarande på mejl. Tacksam att jag jobbar med något som jag älskar så mycket. Tacksamhet är ordet som får avspegla min första jobbvecka efter semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.