Fokus workshop och sociala kanaler

Det händer så otroligt mycket roligt i min vardag just nu. Jag sa ju att Mars skulle bli fartfylld redan innan Mars började. Så vad har jag gjort på sistone som jag inte berättat om?

Workshop med bloggare från Örebro

I lördags var vi ett gäng bloggare från Örebro med lite omnejd som träffades på mitt kontor eller jag hade bokat konferensrummet på kontorshotellet som jag hyr in mig på. Vi delade med oss av lite olika tips och trix. Bland annat som jag nämnde i tisdags så delade Caroline med sig av lite fototips och svarade på våra frågor kring hur vi ska ställa in kamerorna för olika ändamål och hur en kan tänka när en ska fota något som rör sig (typ jag när jag tränar) och lite så. Väldigt givande och lärorikt, känner mig så pepp på att lära mig mer kring mina kameror och verkligen kunna utnyttja dom mer. En systemkamera snäppar ju upp bilderna bara i sig, men kan en använda inställningar för olika ändamål så höjer det ju verkligen bilderna ytterligare ett steg eller två!

Caroline delar med sig av tips och vi andra lyssnar noga.

Vi började dock med att Anna höll i en mindfulness workshop där vi fick känna in dagens känslor, rita lite och sedan presentera oss utifrån uppgiften. Det var ett skönt och lite annorlunda sätt att starta en träff på, men jag gillade det. Annorlunda kan vara väldigt bra.

Jag pratade lite strategi och hur en kan tänka när en skapar sitt innehåll. Därefter tog vi lunch och fortsatte prata bloggar, Instagram, poddar och youtube, men lite mer avslappnat. Kul att lyssna in andra och kunna prata och dela erfarenheter med andra även om vi har ganska olika inriktningar på våra bloggar.

Kreativ verkstad med både teckningar och anteckningar från dagen.

Efter lunchen så fortsatte vi att workshopa och då var det Kerstin som såg till att få oss i arbete. En rolig uppgift hade hon med sig till oss som krävde att vi fick tänka till lite. Därefter så började vi avrunda det hela, men det kan ju vara så otroligt roligt och givande sådana här dagar så vi fortsatte att komma på samtalsämnen och hängde kvar framåt fem tiden. Så en heldag med att bubbla idéer och utbyta kunskaper med varandra blev det.

Bloggarna som deltog

Caroline

Anna

Paula

Desirée

Kerstin

Victoria

Mer workshop på ingång

I helgen eller imorgon rättare sagt så åker jag upp till huvudstaden och ut till Grand Hotel Saltsjöbaden. Där är det The Influencers Convention, två dagar med en massa innehåll för alla som driver en socialkanal eller arbetar med influencers. Fredagen kommer bestå av seminarium med en massa olika spännande teman och lördagen mer praktisk med olika workshops på schemat. Ska bli riktigt inspirerande och roligt att träffa både nya och gamla ansikten.

Drivhuset representant

Lite hand i hand med detta eller ja med mitt företagande i alla fall så var jag igår och jobbade för Drivhuset. Stod på universitetet och pratade med studenter om att vara entreprenör, driva eget och vad Drivhuset erbjuder för tjänster. Reflekterade över hur unga alla på Universitetet såg ut, när jag gick på UNI så kändes det som att alla var så vuxna, men måste berott på att jag var så ung :P haha

Wiho här är den snygga montern som jag och Olivia som är en annan Drivhuset ambassadör höll låda i.

Fokus på sociala kanaler

Så mycket inspiration, utbyten av kunskap och erfarenheter denna månad. Var ju på STHLM Heartbeat för bara två veckor sen också. Så tre helger med fokus på mina sociala kanaler. En slump att alla händelserna hamnade på rad, men roligt också, det håller igång motivationen. Vilken social kanal tycker ni bäst om för övrigt?

4 reaktioner på ”Fokus workshop och sociala kanaler

  1. Det var så himla mysigt att ses. Kul att du gillade min del :) Jag gillade verkligen din del, jag måste dock ta tag i det. Framförallt det där med att lägga upp hela året redan nu samt det om att vara tre månader före sig själv. SÅ himla bra tips!

    1. Ja det var det verkligen :) Vad kul jag hade ju inte direkt förberett mig så det var ju kul att du fick ut något av det :) Ja det är ju det där med att ta tag i det och strukturera upp. Vi kanske får planera in en träff där vi sitter med våra egna årsplaneringar och strukturerar upp :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.