En solnedgångspromenad

Det här med vår och att ställa om till sommartid är inte riktigt två av mina höjdpunkter. Jag har tidigare år berättat om att jag inte är någon som älskar våren och ofta bli trött under den här tiden. Jag har skrivit lite om mina knep för att råda bot på vårtrötthet på Bloggar om Hälsa idag, så kika in där om ni vill ha några tips.

Jag har bara varit vid Karlslunds Herrgård och stigarna runt om under sommaren, då täcker dom grönskande träden väldigt mycket, men nu kunde en skymta Herrgården på långt håll.

Försöka leva som en lär

En fördel med att ställa om klockan även om min dygnsrytm är ur balans är att det blir ljusare på kvällarna. Så efter jobbet lyste fortfarande solen även om molnen började dra in så kämpade solen fortfarande fram några ljusglimtar. Så istället för att åka till gymmet bestämde vi oss för att åka ut till Karlslunds Herrgård och gå en promenad. Skönt att strosa runt och umgås lite mer. Inte riktigt samma sak att åka till gymmet tillsammans som att gå en promenad. Så där strosade vi runt och precis på slutet fick vi se en brinnande solnedgång. En punkt på att råda bot på vårtrötthet är att faktiskt vistas utomhus. Nu är det lite lättare jämfört med tidigare år eftersom att jag jobbar utomhus vissa dagar. Men som idag när jag suttit med administrativt samt haft träningen inomhus så var det skönt att få andas friskluft och se lite solljus mer än det lilla på min 7 minuters promenad till och från jobbet. Jag tog med mig kameran för att öva lite på några knep som jag fick med mig av Caroline i helgen när vi hade en Blogg Workshop dag (ska berätta mer om den dagen i ett annat inlägg). Passade även på att tipsa Marko som ändå är den som får fota rätt ofta till bloggen. Resultaten från dagens övning ser ni här nedanför.

En brinnande solnedgång, så otroligt vackert. Jag älskar naturens storslagenhet.
Min andra hälft. Så otroligt lycklig att jag har den här människan i mitt liv.
Vid Herrgården, maffigt och vackert även om jag gillar det mer när allt är grönt och skönt.
Vi övade en del porträtt bland annat.

Vad har ni gjort denna tisdagskväll? Hur upplever ni våren?

8 reaktioner på ”En solnedgångspromenad

    1. Tack :) Väldigt vackert där ute, jag ”hittade” dit för snart två år sen efter 3 ½ år i Örebro eller bara varit vid fotbollsplanerna tidigare (det är ju inte så nära Universitetet direkt) så du är inte ensam om att inte hitta pärlan direkt ;)

    1. Ja det är verkligen skönt :) Haha då är vi två, jag förstår inte varför och jag känner mig alltid lurad på tid på våren. Det tar dessutom någon vecka innan min kropp fattat att klockan ställts om. Så instämmer sommartid för evigt :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.