En blogghelg med Örebloggers

Under det där lilla blogguppehållet jag hade så hade jag ändå fokus på bloggen. En lördag så mötte jag upp några från Örebloggers (ett nätverk med bloggare från Örebro och lite runt omkring). Vi hade en fullspäckad workshop dag tillsammans där vi funderade på våra kanaler, våra företag och hur vi kan utvecklas. Vi hade en liknande dag i Mars om ni kommer ihåg, annars kan ni läsa om den här.

Workshop lördag

Vi började med hotellfrukost på Best Western. En burk med frågor cirkulerade runt och vi fick svara på frågor som var ser du dig själv om 10 år? Huhu jag som tycker det är läskigt att planera längre än ett år i taget max. Därefter lånade vi konferensrummet och hade en Brain-storming del som Clara höll i. Vi gjorde skrivövningar med Sanna därefter kände vi för lunch. Så vi förflyttade oss till ”mitt” kontorshotell.

Sanna engagerad i våra skrivövningar.

Där jag har mitt kontor och utnyttjade köket för en god knytislunch. Alla plockade med sig något och så blev det en hel buffé med godsaker. Den avnjöt vi och prata om lite allt möjligt innan jag höll min del i Workshop dagen som innehöll målsättningar och strategier. Därefter kände vi oss ganska mätta i huvudet och nöjda för dagen. 7 snabba timmar, ohoj vad jag kände mig tom och samtidigt helt fylld i huvudet efteråt. Tack för en trevlig dag bloggkollegor!

Smarriga buffébordet som vi fick ihop tillsammans.
Egentligen inget avancerat, men väldigt gott.
Bakom kulisserna när en är med bloggare ;) Älskart

Våga utvecklas

Det kan vara lite läskigt att vara på sådant här, men väldigt inspirerande. Det ger energi att få dela ens tankar och få feedback utifrån så att en kan få nya vinklar att se på saker. Brukar ni hänga på workshops och nätverksträffar av olika slag? Om inte rekommenderar jag att testa, det är otroligt utvecklande.

Alla som var med:

Sanna, Clara, Kerstin och Desirée 

1 reaktion på ”En blogghelg med Örebloggers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.