Ett härligt träningsevent

Ska försöka sammanfatta gårdagen. Dagen som jag tillbringade på Fotografiska och Sthlm heartbeat, ett härligt träningsevent. Det är alltid något extra när en får umgås med likasinnade. Träffade nya och gamla ansikten och fick med mig en extrem träningsvärk och en gigantisk goodiebag som jag med trötta armar fick kånka hem.

Vackert väder och miljö välkomnade oss

En bildbomb får summera dagen

Tillsammans med Anna äntrade jag Fotografiska vid 9:40 och vid klockan 10 drog ett härligt event igång. Hade laddat upp med intressanta samtal kring träning, jobba som personlig tränare och utbildningar i bilen upp med Anna under resan upp. Jag har så mycket jag vill berätta om, men tänker att vi börjar med en liten överblick av dagen.

Ett rörligt träningspass med Soma Move startade dagen. En utmaning för en stelbent individ som mig.
Träffade härliga Emma som lyste i sina härliga färgglada träningskläder
@Funkygine berättade om hur hon byggt sitt varumärke och avslutade sin presentation med att visa olika parövningar, här är det @funkygine och jag som försöker oss på en akrobatisk övning.
Därefter bjöd Valio på lunch mifugryta. En vegetarisk och lagom het gryta som passade mina smaklökar väldigt bra.
Efter lunchen blev det fokus på fötterna med Apotek Hjärtat som Sotiris Danos höll i. Väldigt intressant, lärorikt och en av dagens höjdpunkter. Här är Anna framme och får sina fötter genomgångna, det såg inte så bekvämt ut som det gör på själva fotot.
Mingel både i montrar och med härliga personer fick dagen också innehålla. Härligt att hinna nätverka och prata lite mellan varven.
Därefter pilates med fokus bäckenbotten träning. Alltid intressant att lära sig nya tekniker i att instruera hur en ska hitta kontakt med sina muskler och hur en ”enkel” övning kan bli så tuff bara en gör den lite annorlunda.
Avslutade med dagens svettigaste träningspass Funky and fit med @funkygine som gav galen träningsvärk!
En del parövningar som fick en att utmanas, jag körde med tuffa Joanna, vilken vilja! Foto: Anna
Även gruppövningar genomfördes under sista träningspasset, här tillsammans med Joanna, Pischa och Karin. Foto: Anna

Tack för ett toppenevent anordnat av Sofia i spetsen aka Uppochhoppa.se. Tog mig två timmar att bara sortera dessa små bildtexter, finns liksom så mycket intryck från gårdagen.

6 reaktioner på ”Ett härligt träningsevent

  1. Ser himla kul ut! Gillar förresten väldigt mycket att du flyttat från blogg.se – så mycket lättare att läsa och kommentera nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.