Pepp på måndag

Hur underbart är det inte med måndag? Väldigt härligt känner jag. Jag har haft en effektiv förmiddag och en lika effektiv eftermiddag. Förmiddagen har bestått av lite administrativt jobb, svara på mejl, planera veckans PT, färdigställa ett träningsprogram och genomföra ett PT-pass. Därefter förflyttade jag mig till Studio Green och spendera eftermiddagen där med att massera. Så pepp på den här veckan, det känns så skönt att ha en fungerande hjärna (äntligen) lite snorig och hostig fortfarande men numera kan jag träna! Halleluja! Den här helgen har innehållit två träningspass och en långpromenad på två timmar med träningsvärk i benen! Som jag saknat träningsvärken, även om den var lite brutal efter två och en halv veckas frånvaro från gymmet. Tror inte annat än att den här veckan blir grymt härlig! :D
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.