En hel del promenader

Det har blivit en hel del promenader denna sommar, härligt fint och avkopplande. Turligt nog har denna sommar bjudit på väldigt lite regn och då finns det verkligen inget som hindrar mig från att ge mig ut. Jag har varit en del hos mina föräldrar i Katrineholm och där har jag hittat en ny favorit bland promenadslingorna. Turen ner till Bågskytteplan och sen runt Dufweholms Herrgård via broarna, så vackert och ganska lagom lång runda på ca 8 km lite beroende på vilka val av vägar man gör. Grönt, vatten och vackert allt som behövs för att mitt öga och min själ ska få lugn. Bilderna nedanför är från promenader vid några olika tillfällen, bland annat från när jag i veckan visade Marko min nya favorit.

Hur fint är det inte med solen som lyser upp allt det gröna?
 Det blommar och surrar för fullt längs med promenadstråket
Här är det bra fint vill jag lova, till höger ligger sjön och skvalpar.
 Vackert uppe vid Dufweholms Herrgård
En av alla broar man går över, vackert så in i bomben
Eftersom jag tröttnat på mina egna vanliga promenadstråk så är det härligt att hitta några nya här i Katrineholm som ger lite inspiration och ro för själen. Tror att denna runda även kommer vara otroligt vacker på hösten eftersom det är så mycket grönska runt om och att få se dessa skifta i färg kommer nog vara minst lika vackert. Så ser fram emot att gå några till rundor här framöver.

2 reaktioner på ”En hel del promenader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.