20 fakta om mig

Kör på en lista med 20 fakta om mig, så får vi se hur väl ni känner mig ;) Sådana här listor är jäkligt svåra att fylla i måste jag säga.
 1. När jag var yngre avskydde jag mitt efternamn, ville ha något svenskt och vanligt. Idag är det en sådan stor del av mig eftersom jag nästan lika ofta tilltalas vid mitt efternamn som vid mitt förnamn och kan inte tänka mig något annat och tycker det är ganska skönt att ha ett efternamn som är ovanligt.
 2. Jag kan somna var som helst i princip, jag har nickat till stående mer än en gång, dock svårt att somna på kvällen.
 3. Jag har större delen av mitt liv känt mig klumpig och inte haft kontroll över min kropp, styrketräningen senaste åren har gett mig en helt ny upplevelse och kontroll av min kropp och jag går inte alls in i saker lika ofta som tidigare.
 4. Jag älskar att föreläsa, det ger en enorm kick även om jag alltid blir nervös innan.
 5. Om jag inte skulle arbeta som tränare skulle jag vilja jobba med något där man har dress code kavaj eller liknande eller som lärare.
 6. Jag flög första gången när jag var 15 år
 7. Jag var utanför norden första gången när jag var 16 år
 8. Livet är inte rättvist är en dålig ursäkt enligt mig, det kan vara ett sätt att konstatera fakta, men inte att använda som ursäkt eftersom man då inte bidrar till att vilja göra världen mer rättvis.
 9. Jag ryser av nagelfilar och sandpapper, värsta som finns är människor som filar naglarna i ofentliga miljöer.
 10. Jag är en dålig förlorare
 11. Jag har en tendens att inte avsluta sådant som jag påbörjar och då framförallt hobbygrejer så som målningar, texter jag skriver, egna träningsprogram..
 12. Jag har aldrig haft något hål i tänderna, är dessutom livrädd för dålig andedräkt, har en tandborste i handväskan för att kunna borsta tänderna om behovet finns.
 13. Ända sedan högstadiet har jag drömt om att bli miljardär så jag kan hjälpa människor som har det sämre ställt i högre grad än vad jag kan göra idag.
 14. Jag drivs av prestationer och har alltid gillat att prestera, en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.
 15. När jag är hungrig kan jag bli otroligt otrevlig, dock är jag medveten om det så brukar förvarna med att säga till att nu är jag hungrig så att människor i min närhet vet om att de ska inte ta det personligt om jag råkar ryta till. Medvetenheten om mitt dåliga beteende har i alla fall lärt mig att hantera det lite bättre.. Jag är som personen i snickersreklamen :O
 16. Höga fotvalv gör att jag har skoinlägg
 17. Naturen är bland det bästa jag vet trots att jag avskyr insekter
 18. Jag älskar tystnad, vilket kan skapa problematik hemma, Marko gillar ljud och har ofta musik/tv eller något annat ljud igång, jag har ofta tv:n igång men ljudet avstängt. Jag lyssnar bara på musik när jag tränar eller cyklar/går och kan få panik på hög musik.
 19. Planering är mitt lugn, jag är inte mycket för spontanitet. Struktur och schema är A och O.
 20. Jag är en badkruka, jag trivs vid vatten och vill bo och vistas nära vatten, men jag badar sällan, för att jag ska bada ska det vara riktigt varmt i vattnet alternativt så varmt i luften att jag måste svalka mig.
Visste ni redan allt eller var det något nytt?

8 reaktioner på ”20 fakta om mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.