Solig november

En solig måndag startar min vecka! Så härligt att vakna till ljus genom fönstret. Tog sovmorgon idag då jag hade svårt att somna igår. Måste ha min skönhetssömn ;) Idag har jag hämtat nycklarna till mitt nya kontor som jag hyr från november. Så snart är det slut på att jobba hemifrån vid köksbordet, det ska bli otroligt skönt att ha ett kontor att jobba ifrån, jag hoppas på att bli mer produktiv och har även valt en miljö som är tänkt att stimulera min kreativitet. Sen kommer det vara nära Studio Green (2 min) så jag lätt kan ta mig emellan samt att lokalen som jag kommer hyra för PT-verksamhet för de kunder som inte vill köra utomhus ligger i samma byggnad. Så nice! Tog en liten extra tur påvägen hem och stannade till för lite fotografering, kan inte minnas att vi haft så här varmt i November tidigare, höstkappan var för varm idag! Klagar dock inte, så glad över solens strålar. 

Först tänkte jag gud vad löjligt att hoppa runt bland löven i en park helt själv, med självutlösare på kameran, sen tänkte jag vem ska jag skämmas för? Mitt liv mina val, bäst att göra det jag vill :) Sen blev inte bilderna så himla bra, bästa är den där högst upp.. haha Det är svårt när solen strålar att få till det, men jag är i alla fall glad att jag gjorde något utanför min komfortzon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.