Kantarelltoast

Jag är otroligt svag för kantarelltoast, absolut godast är det om man själv varit ut och plockat kantarellerna, men den här gången blev det köpta kantareller. Det är enkelt, smarrigt och bara smälter i munnen.
Det du behöver är:
4 dl Kantareller
1 lång baguette
3 dl matlagningsgrädde,
1 msk smör
vitpeppar och salt
Stek kantarellerna med smöret, stek till att vätskan dunstat bort. Häll i grädde, vispa och se till att grädden tjocknar lite. Krydda med vitpeppar och salt. Skiva upp brödet och lägg på en plåt. Sleva upp kantarellsås på varje skiva, se till att det blir rikligt med vätska in i brödet så det blir saftigt. Ställ in i ugnen på 175 grader ca 10 minuter tills brödet fått en knaprig yta i kanterna. Servera.
Det behöver inte vara svårare än så och det blir så otroligt gott varje gång, perfekt som aptitretare eller som en del på ett tapasbord :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.