9. Träningskläder jag minns

Det står helt still, jag kan inte alls komma på några speciella träningskläder. Kläder har aldrig intresserat mig så där enormt, min syster har fått vara fashonistan i huset och jag har lånat kläder där då jag oftast lagt mina pengar på annat, tills jag flyttade hemifrån och det har ju slutat med att jag bara ha träningskläder i princip. Eftersom jag nästan bara sysslat med fotboll under min uppväxt är det shorts, benskydd, strumpor och t-shirt som gällt. Minns att jag hade t-shirt och shorts länge på gymmet också och alltid på gympa lektionerna. Det var det jag var van och bekväm i. Har ni några speciella träningskläder som ni minns? 
Kläder från min garderob idag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.