Livet med en resväska

Börjar känna mig riktigt resvan nu, ännu en tur upp till Bosön och tre dagar med förhoppningsvis massor av ny kunskap och inspiration. Denna gång är det snabbhet, spänst och biomekanik som står på schemat och jag hoppas verkligen att mitt knä tycker att det är okej att belasta lite tyngre än vad jag gjort hittills. Det här med snabbhet och spänst är något som jag verkligen fascineras över så jag vill verkligen kunna vara med på de praktiska passen, men jag ska försöka lyssna på kroppen och inte köra för hårt, men det är svårt..
Min packning blir lättare och lättare för varje gång, börjar ha koll på vad som är viktigt att ha med sig för tre dagar på resande fot och vad jag kan klara mig utan (världens sämsta packare). Denna gång bor jag på hotell, börjar bli van med hotellivet också tredje gången i år redan! Jag som så många andra älskar hotellfrukost så det livet känns ganska okej, dock lite jobbigt med att sova ifrån min sambo så ofta, men det kanske är bra med saknad mellan varven. Nu ska jag återgå till jobbandet innan det är dags för en heldag på Bosön, gäller att utnyttja dagens alla timmar ;)
Ha en kanon start på veckan mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.