20 kg i vardera hand… pang!

En intensiv vecka sätter sina spår, var otroligt trött idag och hade inga större förhoppningar på dagens träningspass. Det har varit otroligt mycket att ta in så mentalt var jag väldigt trött, men ville få lite träning då jag vet att det hjälper att ha rutin i träningen och dessutom tränat lite mindre än vanligt i veckan. Det visade sig vara ett smart drag för vilket jäkla träningspass det blev! Jag vågade mig på att öka från 16 kg hantlarna till 18 kg och gjorde två set på 8 respektive 6 rep och när Marko sa ”Du klarar lätt 20 kg idag!” så tänkte jag aldrig det är 4 kg, men varför inte testa och motbevisa. Vad gör jag då? Jo jag gör en tvåa på 20 kg hantlarna! Woho bara sådär öka 8kg totalt (4 kg i vardera hand) i hantelpress, rätt okej! Därefter mosade vi på med högre vikter i resten av övningarna och avslutade med mage.
Visade sig att corepasset har gett mig lite starkare magmuskler, för jäklar vad jag körde. Mosade på och kände mig outtröttlig nästan (har redan träningsvärkskänningar) så det var otroligt härligt att se att träningen ger resultat och utveckling. Det är viktigt att lyssna på kroppen, men även att kunna utläsa om det är mentalt som tröttheten sitter eller kroppsligt, för min kropp som fått lite extra vila var pigg och stark och efter träningen fick jag energi från endorfinerna och alla andra må bra hormoner vilket resulterade i en god middag och en effektiv kväll med jobb då lite av den mentala tröttheten släppte. Nu kallar sängen då jag ska jobba några timmar imorgon så tänkte jag slänga in handduken nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.