När energin kommer tillbaka

Jag har gnällt på att jag känt mig otroligt trött och hängig i flera veckor och nu när förkylningen börjat lämna min kropp så inser jag att det troligen är denna som legat och pyrt i kroppen och snott energi för nu börjar jag känna igen mig själv och har betydligt mer energi. Det är skillnad på att vara trött och trött, hela jag har saknat energi men nu är jag påväg tillbaka, så imorgon tror jag att jag ska kunna träna (en hel vecka sen sist!). Idag tog jag det mogna men trista beslutet att hoppa över torsdags tabatan med Camilla, det var fullt på passet som vanligt, men nästa vecka hoppas jag vara på benen och kunna köra passet.
En bild från förra torsdagen då det också var fullt på passet, jag är i mitten långt fram i grått linne om ni funderar ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.