Ta och ge energi

Ska vara ärlig har inte alls varit pigg idag, bakslag på förkylningen och fick ta en två timmars sovstund efter några PT-kunder på morgonen. Fick en lucka i schemat då mina prova på PT-kunder avbokade pga sjukdom på förmiddagen, tur i oturen. Som tur är har jag massor av härliga kollegor som ger energi. Jag hade föreläsning nu på kvällen för våra medlemmar och ville verkligen inte ställa in så samlade energi under dagen och när jag väl kom igång så kände jag bara hur jag fylldes med energi. Gud vad jag älskar mitt jobb, jag vet jag tjatar, men den energi som det ger att få jobba med det jag brinner för går inte att beskriva, så nu känner jag mig piggare än på hela dagen och längtar till morgondagens jobb. Ska krypa till sängs och hoppas för allt i världen att jag är frisk imorgon. Följ era hjärtan, det gör livet så underbart härligt! :)
Händer mass roligt just nu, lanserar PT-Bootcamp för 2015 med Emma nu, om ni är intresserade av att träna med PT på kompassen så fråga på. Ska även börja massera och då krävs det inte att man är medlem så 385 kr för 45 minuter massage, kanon pris! Ska bli kul att kombinera och få variation. Sen har det varit en del andra positiva nyheter så det är en bra och rolig dag idag även om jag önskar att jag varit frisk och piggare så jag kunnat jubla mer ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.