Jogging i morgonsolen

Solen strålar ute, lite snö har fallit ute under natten men som tur var så var det inte halt ute. Det fick bli en 5 km joggingtur i skogen som start på dagen och veckan. Det var riktigt härligt även om det tog nästan 3 km innan jag kom in i andra andningen och då blev det så klart lättare och ännu härligare. Ganska stabil puls kring 160 – 165 under hela turen utom i den evighetslånga backen i början där pulsen sprang iväg ;) 
 
Dagens tid var 7 sekunder från min snabbaste tid med Runkeeper och då hade jag bara jogging puls idag  (vilket jag inte hade på rekordtiden) så det känns otroligt härligt att det går framåt. Det är inte tiden på klockan som gäller, mäter bara pulsen med pulsklockan och distans och tid med mobilen eftersom jag tycker om att analysera hur snabbt min puls sjunker efter att jag sprungit klart så brukar låta den vara på en stund efter. 
Nu har jag duschat i ”bajsvattnet” som Marko kallar det. Även om dom säger att man kan borsta tänderna med vattnet så mår jag illa bara av tanken på bajsbacillerna så det sker inte här hemma. Duschen blev en snabb dusch med krampaktigt stängd mun. Får verkligen bacillskräck utav det här med vattnet, livrädd för magsjuka så tar det säkra före det osäkra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.