I did it!

Nu springer jag runt på moln här hemma, jag tänkte ne nu ska jag få till det här med bild på chins och vet ni vad jag gör då? Jo jag lyckas klara av två i rad! Allt är på film och ni kan se det här nedanför. Nu jäklar börjar jag få in det här med chinsen, tänkte lägga upp en film senare på hur jag lärt mig och vad jag använt mig utav. Men just nu måste jag få adrenalinet att sjunka så jag kan tänka klart. Lycklig tjej som hoppar runt i lägenheten! Övning ger färdighet! 
 
 
 

4 reaktioner på ”I did it!

 1. SNYGGT JOBBAT! :) Mitt mål är att klara EN(!) till sommaren, känns just nu sjuuuuukt långt borta! Min enda chans är nog att kapa kroppen vid midjan! ;)

 2. Stort grattis! Allt går bara man kämpar för det! Fantastiskt kul att se och läsa om!

  Har en fråga, hur ofta tränade du på detta? Varje dag? Flera gånger om dagen, eller några gånger i veckan?
  Jag kämpar för att klara armhävningar men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp träningen för det..

  1. Tack, ja det går om man bara envisas lite :)
   I början kanske jag tränade på det två eller tre dagar i veckan och då kunde jag göra så att jag under en kväll framför tv:n bestämde mig för att göra så många jag orkade i varje reklampaus en annan variant var att jag tog en paus i studierna några gånger under en dag och gjorde så många som jag orkade. När jag började känna att jag närmade mig att klara det så gjorde jag negativa chins kanske två gånger om dagen oftast morgon och kväll och då kanske tre-fem stycken. När jag väl lärde mig göra en så tyckte jag det var så roligt så då blev det att jag gjorde lite oftare, men oftast på morgonen och kvällen och i början så orkade jag en om dagen sen började jag orka göra en på morgonen och en på kvällen och sen räckte det med 1h vila och sen med 30 minuter, 15, 10, 5 och plötsligt orkade jag två i rad :) Så jag stegrade träningen allt eftersom jag närmade mig mitt mål. Ett tips är att göra armhävningar exempelvis i en reklampaus gör så många som du orkar och hinner i pausen. Om du inte brukar titta på tv så kan du bestämma en dag eller kväll där du en gång i timmen gör så många som du orkar och det behöver inte vara varje dag. Jag hade inte lust att träna på chins varje dag så jag gjorde det bara de dagarna jag hade lust annars tror jag att det är lätt att man tappar motivationen :) Lycka till, du kommer nå ditt mål bara du är lite envis! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.