Gårdagens träning

Gårdagens träning blev intervaller för min del. Fysträningen för fotbollslaget var i tybblelundshallen igår (friidrottshallen) så först blev det spänst träning för tjejerna och sen avslutade vi med intervaller i en halvtimme. Jag valde att vara med på intervallerna, jag tycker att det blir lättare att puscha andra till att ta i om jag själv också tar i, det är lättare att vara en förebild om man visar att man förstår att det är jobbigt. Jag måste säga att jag tyckte att det var skönt att köra intervaller på löparbana, är riktigt sugen på att skaffa gymkort i friidrottshallen, lite dyrt är det, men skulle vara så roligt att kunna variera träningen i större grad :) Ska fundera vidare ett tag till på om jag har råd eller inte.. 
När vi går från friidrottshallen är det nästan helt tomt, två-tre stycken som tränar stavhopp, men när vi kommer dit kryllar det av folk, men det töms riktigt fort efter halv åtta. Tycker om att vara i friidrottshallen, jag blir riktigt motiverad till träning av bara lokalen, kanske för att jag alltid älskat friidrott ( att titta, jag har aldrig sysslat med det själv) och verkligen ser upp till friidrottare som riktigt duktiga idrottare. 
 
 

2 reaktioner på ”Gårdagens träning

  1. Grattis på namnsdagen! det jag läste idag i kuriren är att Erika är den kvinnliga formen av Erik "ett urgammalt svenskt namn som tolkats "ensam härskare eller "alltid härskare". Men det kan även härstamma från latinets "erice" som betyder" ljung". Jag tror att du har lite härskar anamma i dig och inte till det negativa utan det blir att du härskar över dig själv men även kan ta på dig en ledarroll när det behövs. Ha en bra fredag. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.