Årets första träning

Fokus är att vända tillbaka på dygnet så ställde väckarklockan imorse, tog mig upp, åt frukost och fick återigen springa ifatt bussen (som kom 2 minuter för tidigt!) och brände av ett riktigt bra träningspass på gymmet (Vad kan motivera en att ta sig upp ur sängen? jo ett träningspass). Det blev bröst och mage som inledning på året, funderade först på att bränna av lite intervaller, men benen kände inte för det så tidigt så tror jag ska köra det ikväll när Marko och jag ska till gymmet, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Känner i alla fall redan av i magen att musklerna fått jobba, gillar när det känns direkt att musklerna fått sig en omgång då känns det extra bra med träningen som ett kvitto på att jag verkligen tagit ut mig. Det var riktigt lugnt på gymmet, ännu har inte alla som ska börja sina nya liv efter nyår hunnit inta gymmet, minns hur galet det var förra året i januari då tränade jag på actic och var van vid att ha rummet med fria vikter för mig själv, max dela med 2-3 st och plötsligt var det helt fullt varje dag oavsett tid på dygnet, vilken chock för mig! 
Jag har lagt fram kvällens träningskläder, känns så kul att ha massor av snyggt att välja på att kunna träna i. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.