En liten lugn stund

En dag som har gått i ett, morgongym, seminarium och sen tre timmar hål då jag pluggade och fixade lunch sen var jag i skolan för tester fram till kl 18 precis som förra veckan för att sen vara tränare kl 18.30 – 20.30. Nu har jag äntligen fått komma hem och slängt i mig lite kvällsmål i magen. Eftersom jag pluggade under mina håltimmar så tänker jag med gott samvete krypa upp i soffan och bläddra lite i mina nya tidningar som kom i fredags, känns lyxigt att ha två magasin att läsa, riktigt bra julklapp det där med tidningar kan jag tycka :) Kommer nog bli en ganska tidig kväll också då jag varit igång sen klockan fem, dock så härligt att jag haft mer energi än på väldigt länge, måste vara från den avkopplande helgen, hoppas att energin finns kvar några dagar till.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.