Run in the morning, before your brain figures out what you’re doing

Vi har fått in rutin på morgonträning nu, det är galet med folk på kvällarna på gymmet så Marko föredrar att träna innan jobbet istället för efter och dessutom så får vi fler timmar på kvällen tillsammans så det är vin-vin situation på det. Idag var jag riktigt trött när klockan ringde strax innan fem, jag frågade om vi verkligen skulle upp och träna, ville verkligen bara sova just då, men en timme senare så kan ni ju se hur pigg (i huvudet inte kroppen) och glad jag var (bilderna ovanför). Tabataintervaller stod på schemat (oerhört tunga ben efter gårdagens benpass) men jäklar vad svetten rann och vad nöjd jag var när jag var klar, varje gång jag vinner kampen mot viljan att bara skita i det så känner jag mig så jäkla duktig och stark. Det härliga med att starta dagen tidigt är att man får så mycket tid! Klockan är inte ens tio och jag har tränat, duschat, ätit frukost framför nyhetsmorgon och även hunnit plugga i nästan tre timmar. Nu ska jag fixa en kopp te och sen återgå till studierna. Ha en fin dag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.