Det tar sig

Tog mig en andra tur till gymmet, var så sjukt sugen på att springa och även om jag ätit lite för ”tung” mat för tätt inpå så lyckades jag få till en riktigt bra tid på 5 km, ogillar dock när man får håll och känner middagen skumpa runt i magen. Kompenserade upp det med den sköna känslan som jag fårt varje gång jag förbättrar min tid och närmar mig mitt mål. Nu är jag helt slut i kropp och knopp, men med en go känsla i kroppen så njuter av en stund i soffan framför Grey´s. Vilken toppen dag träningsmässigt både ett härligt rygg/mag pass och sen nytt personbästa på 5 km, lär sova gott inatt :)
Trött och så svettig att jag kunde fixa backslick efteråt, men så värt det, känns som jag flyger fram just nu på lyckokänslor! 

4 reaktioner på ”Det tar sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.