Backintervaller och kvarntorpstrappan

Trötta ben! Igår efter att jag precis gjort mina intervaller frågade Lundsten om jag ville med ut till Kvarntorpstrappan och köra intervaller idag och jag har bara hört talas om denna trappa så jag tackade såklart ja. Trappan var lite isig så vi värmde upp med att gå ett varv upp och jogga ner för backen men insåg att det inte gick att springa i trappan så vi körde 10st intervaller i backen (brant som tusan och sög rejält i benen) sen varvade vi ner med ett till varv upp för trappan och jogga ner och skaka loss kroppen nerför backen innan vi var nöjda för idag. 

Starten på trappan

Mitten av trappan ungefär, trötta o glada, jag fick kramp i vaden strax efter.. Haha 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.