November löpning

Solen lyser utomhus och vad passar bättre än att ta en tur ut i naturreservatet och träna lite. Jag väntar ihärdigt på den där snön, men tills den kommer så kan jag passa på att springa i Markaspåret för sen blir det för halt och tror även det brukar bli skidspår där. Joggade 4,5 km sen blev det intervaller i 3 km och sen gick jag lite (tills jag insåg att det gick för sakta, ville bara hem så jag joggade sista kilometern hem). Träningen tog 45 minuter, ganska lagom för 8,5 km, så härligt att ha träning och solljus tillsammans, känns så skönt att det inte regnar eller är mulet, min orkidé gillar det också den blommade ut igår igen efter en månad i dvala så fint så. Jag är väldigt mycket för ljus, gillar inte att det inte kommit snö ännu, det skulle lysa upp de där gråmulna dagarna och när jag säger snö så menar jag inte slask vilket inte alla verkar hänga med på ;) Jag menar härlig vit pudersnö som lägger sig på träden och ger julkortskänsla runt om en, det är vad jag menar :) 
Endorfiner är en härlig känsla, behövde verkligen en kick av det idag! Hur skönt som helst. Nu blir det åter till studierna och läsa och sen ska jag planera in det sista inför kvällens fysträning med fotbollslaget. 

2 reaktioner på ”November löpning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.