Istället för musik

Oftast när jag är ute och går eller springer så lyssnar jag på musik, men ibland byter jag ut musiken mot att lyssna på podcast istället. Det kan vara riktigt avkopplande och ibland har jag svårt att hinna med att lyssna på poddar och då är det perfekt att lyssna när man gör något annat, tidseffektiv som jag tycker om att vara. Och genom att lyssna på någon som pratar så kan jag glömma bort att jag faktiskt är ute och springer om det är riktigt intressant och tiden bara rullar på, verkligen inte fel om man vill ha en avkopplande joggingtur eller promenad! Poddar som jag brukar lyssna på är P3 dokumentär, Body Radio och Aldrigvila podcast, jag har även några gånger lyssnat på Filip och Fredriks pod. Jag tycker om att lära mig något när jag lyssnar så P3 dokumentär är suverän, lyssnade väldigt mycket på den i somras. 
 
 
 
Brukar ni lyssna på podcast? Tips mottages, variation förnöjer och ibland är jag sugen på något nytt, men det är lite svårt att hitta bra podcast kan jag tycka, det finns verkligen toppar och dalar har jag upptäckt ;) 

4 reaktioner på ”Istället för musik

  1. Jag älskar ju Hannah och Amandas "Fredagspodden", men tror inte den passar för alla kanske. Jag tycker dom är grymma iallafall och har alltid så himla roliga anekdoter att berätta :)

  2. Deras bloggar är väldigt långt ifrån podden där dom delar med sig jättemycket av händelser genom livet med både medgångar, motgångar och hur det är att bli mamma, vara mamma, vara singel, att leva med någon, att vara framgångsrik, ha problem med ångest med mera med mera. Dom är väldigt genuina, fina, bjussiga och himla roliga! Men såklart är det inte för alla. Kommer inte ens ihåg om jag lyssnade från början, då dom hade temapoddar men efter några avsnitt är det liksom lite av varje och från och med då är det iallafall tummen upp från mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.