Proteinfluff eller proteinsorbet

Förra veckan fick jag inspiration till att göra proteinfluff och varför jag inte gjort det tidigare kan jag ju undra. Jag vet nu hur jag ska kunna ta slut på mitt proteinpulver som jag inte tycker om som jag skrev om för någon vecka sedan. Det går nämligen hur bra som helst att använda till att göra proteinfluff utan att den hemska eftersmaken kommer fram, dock skulle jag kalla det proteinsorbet och inte proteinfluff. Jag vet inte om det beror på mitt sätt att höfta ihop ingridienserna eller om det ska vara i den konsistensen, det spela egentligen ingen roll för mig för gott är det. Idag åt jag det som ”glass” efter träningen, men ska prova det till bananpannkakor tror det skulle passa perfekt! 
 
 
Receptet som jag hittade inspiration ifrån hittar ni här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.