Helgen i Göteborg

Tänkte berätta om lite av det som vi gjorde vid sidan om PT-dagarna och Fitnessfestivalen, den tid som blev över vilket inte var så jätte mycket tid eftersom det var väldigt långa dagar, men lite annat har vi hunnit med.
 
Vi åt i alla fall en massa god mat på kvällarna. Första kvällen åt vi goda hamburgare på ett mysigt ställe nära vandrarhemmet som hette Holy Cow. På fredagen åt vi på Heaven 23 som ligger högst upp i Gothia Towers, där finns en välkänd räkmacka, men eftersom jag är allergisk mot fisk och skaldjur så frågade jag om jag kunde få en macka med köttbullar istället och det gick hur bra som helst. Mackan var riktigt god, stor och mättande! Egengjorda köttbullar var det i alla fall det kändes på smaken och den trevliga och tillmötesgående personalen gjorde upplevelsen riktigt bra och utsikten gick inte heller att klaga på, så jag kan rekommendera att gå dit att äta om ni besöker Göteborg. På lördagen så åt vi på ett kafé på Avenyn, minns tyvärr inte vad det hette, det var mysigt kvällsöppet (vi åt vid 22 tiden på kvällen) och där åt jag nog min godaste kycklingsmörgås någonsin och dippen var det som framhävde smakerna, känns lite roligt att den godaste maten jag åt var på ett kafé med tanke på att de andra resturangerna verkligen var fina sådana, men det var god mat alla kvällarna och om det andra var 4, 4,5 av 5 och den sista 5 av 5 så förstår ni vilken mathimmel jag levt i. 
 
 
Göteborg bjöd på julstämning och på massor av fint julpynt. På fredag kvällen besökte vi Liseberg och gick runt på julmarknaden där inne. Spelade bort lite pengar på chokladhjulen, vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag vann en sån där vinst någon gång, det har aldrig hänt och jag spelar nog mer för den lilla spänningen än i hopp om att vinna. Det var mysigt inne på Liseberg med musik, julbelysining och doften av brända mandlar och det fick igång julkänslorna lite inom mig. 
(Det vita ”molnet” över liseberg är en lampa som reflekterades innefrån Heaven 23 och inte någon konstig ny åkattraktion, Clarion Hotel mittemot centralstation var inslaget som ett paket och de två bilderna till vänster är innefrån Liseberg) 

4 reaktioner på ”Helgen i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.