Julstämning på gymmet

Skulle försöka sova ut idag, så galet trött efter helgen, gick inte så bra eftersom grävmaskinen utanför fönstret började arbeta strax innan sju. (Det ska byggas nya studentlägenheter här brevid så det grävs för fullt sen förra veckan). Blev bara att jag låg kvar och inte orkade kliva upp, men sova vidare var svårt. Det gör inte så jättemycket, ska slänga i mig lite frukost och dra till gymmet, efter lunch är det praktiskt moment med plyometrisk träning (hade vi igår också och det var riktigt roligt). Hoppar och stojjar i två timmar är aldrig fel ;)
 
Det var julstämning på gymmet igår, ska bli så mysigt med jul, jag är en liten julfantast så december är en av mina favoritmånader om inte min absoluta favorit :)

2 reaktioner på ”Julstämning på gymmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.