Fitnessfestivalen en sammanfattning

Vilken helg! Många intryck, inspiration och även en del ny kunskap har jag intagit den här helgen. För att ens kunna få med allt så kommer jag vara tvungen att dela upp det hela, annars kommer det här inlägget bli alldeles för rörigt och långt. Så jag börjar med att sammanfatta själva mässan Fitnessfesivalen
 

 
Eftersom vi hade inträde genom våra passerkort från PT-dagarna kunde vi enkelt, snabbt och smidigt kliva in på mässan strax innan tio på morgonen. Det fanns väldigt mycket utställare och fram till efter lunch var det inte så fullt med folk så det gick riktigt lätt att röra sig runt på området och bland montrarna. Jag hittade en del grejer som föll mig i smaken och fick följa med mig hem. Två nya träningstights från MXDC köp två betala i princip för ett par! Riktigt bra mässdeal, jag har bara haft ett par hela så det passade mig perfekt. Jag köpte även ett gummiband som jag ska använda i min träning till att bli grym på chins och det fick även följa med mig ett paket med proteinbars med min favoritsmak kokos. Det råkade även följa med mig några celsius hem och så fick jag en ”goodiebag” från svenskt kosttillskott med en shake och tidning. 
 
 
Det fanns mycket att titta på och många vältränade som rörde sig i området att hitta inspiration ifrån, shit vad jag fick lust att dra hem och träna. Så väl värt pengarna och en bra och inspirerande mässa kan jag sammanfatta det som. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.