Intervju i senaste numret av Marknad Örebro

För några veckor sen, vilket känns som typ förra veckan men nog vara lite mer än så blev jag kontaktad av Marknad Örebro och tillfrågad om jag kunde tänka mig bli intervjuad om entreprenörskap. Oväntat men roligt. Det har varit en hel del i huvudet på senaste tiden så hade lite lagt det där i bakhuvudet. Idag när jag var på Creative House och AW med ett gäng Drivhusetambassadörer så bläddrade jag i en tidning och plötsligt så var mitt ansikte där. Förstod då att det var Marknad Örebro som jag satt och bläddrade i så det var lite roligt för visste inte att det gått i tryck ännu.

Om ni vill läsa hela intervjun med mig så hittar ni den online på Marknad Örebro. Fotograf är min fantastiska sambo.

intervju marknad orebro
En helsida med bara mig! Det är inte varje dag.

Vad jag tycker och tänker om intervjun? Jag är nöjd, blev imponerad av mig själv när jag läste artikeln haha! Ett litet fel kröp sig in. Jag tränar inte någon elitidrottare (ännu), men däremot elitmotionärer, men annars så speglar artikeln min verksamhet bra.

3 reaktioner på ”Intervju i senaste numret av Marknad Örebro

    1. Tack,ja såå kul :D fick den till salongen på fredagen så jag har en egen tidning ;) Haha perfekt ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.