Gruppträningen gör comeback

Jag tror inte ens att jag nämnt det här men jag har haft två veckors uppehåll från gruppträningen. Det blev påsk och så hade jag lite annat jobb att fixa med, men nu har jag fixat allt sådant och dessutom fyllt på med egen energi. Så lunchträningen gör comeback! Om du bor i Örebro eller känner någon i Örebro får du super duper gärna tipsa dessa personer om att jag kör lunchträning i SCB huset! Ja eller så kommer du och är med vettja! Anmälan och mer information finns på min hemsida direktlänk har du här.

En bonus

Eftersom ni är mina vänner så kan jag även dela med mig av en liten bonus. Jag kommer nämligen även att köra ett gruppträningspass utomhus på Onsdagar! Om ni prenumererar på mitt nyhetsbrev har ni redan fått lite förhandsinfo om att detta var på gång och nu har jag spikat tider och datum. Gruppträningen utomhus kommer ha ett litet fokus på löpteknik, men kommer innehålla kondition och styrketräning och framförallt vara rolig! Ingen förkunskap krävs utan träningen går att anpassa helt efter egen förmåga. Utomhusträningen kommer köra igång 3 Maj.  Känner mig riktigt peppad så nu hoppas vi på massor av träningsglädje i grupp framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.