Helgens event – Sthlm Heartbeat

Den här veckan har gått så otroligt fort. Jag har haft så mycket tankar och idéer i huvudet att det inte varit möjligt att formulera något blogginlägg. Ibland blir jag besatt av vissa idéer som jag har och kan inte sluta fundera på hur jag ska lyckas lösa allt runt så att jag kan fullfölja min idé och skapa en verklighet av det. Jag har till och med drömt om det här på nätterna, inte fått så mycket annat vettigt gjort för det här har tagit upp all min hjärnkapacitet. Nu börjar det landa lite och jag känner att min hjärna börjar kunna ta emot andra intryck också.

Massor på gång

Som  jag nämnde i början på Mars så har jag en massa inplanerat denna månad. Jag har redan hunnit med lite av både det ena och andra och nu i helgen så åker jag till huvudstaden för att gå på Sthlm Heartbeat. Ett event för sådana som mig som jobbar med träning, hälsa och aktiv livsstil med hjälp av sociala medier. Det ska bli riktigt roligt då jag kommer träffa på några bloggare som jag inte tidigare träffat in real life ännu, samt träffa några från Bloggar om Hälsa gänget. Det är Sofia –Uppochhoppa.se som har arrangerat det hela, riktigt roligt initiativ, hon har tidigare anordnat Blogger Boot Camp som jag var på förra året.

Visst verkar det spännande :) Ses vi där?

Mer att se fram emot

Det finns mer än att bara se fram emot detta event i helgen. Jag ska nämligen hänga kvar i storstaden och umgås med en kär vän som jag inte träffat på evigheter. Ska bli så kul att ses. Vad ska ni göra i helgen? Några planer, något att se fram emot?

6 reaktioner på ”Helgens event – Sthlm Heartbeat

  1. Åh hade också velat gå på detta, men såklart ska allt roligt krocka.
    Själv åker jag också till huvudstaden i helgen, men för kickoff med Asics Frontrunner. Ska nog också bli sjukt kul tror jag! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.