Blogger Boot Camp 2016

I helgen var jag som sagt på Blogger Boot Camp i Stockholm. Det var en fullspäckad, lång dag med träningspass och föreläsningar om vartannat. Jag hade en salig blandning i mitt innehåll och har fått med mig både träningsvärk och inspiration till både träning och blogg. Det bästa måste ha varit klassen All about Handstand, otroligt vad en timme med rätt knep och trix kan göra. För nu mina vänner vet jag vilka muskler som ska användas vid handstående och kommer kunna stå på händer lika enkelt som på fötter. Okej inte riktigt men nästan ;)
Även kul att få träffa några från vårt nätverk Bloggar om Hälsa, jag träffade Victoria, Emma och Annika. Sen träffade jag massa andra härliga människor att prata med. En inspirerande och rolig dag helt enkelt, som fortfarande känns i kroppen.
Hela gänget som deltog under dagen
Här övar vi på att stå på händer
Avslutade med löpskolning för skadefri löpning
Samtliga bilder är från uppochhoppa.se och tagna av traningsevent.se

3 reaktioner på ”Blogger Boot Camp 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.